Laatste nieuws

02-04-2017 - Clukampioenschappen

Wanneer: zondag 02 april 2017

Waar: Laco zwembad

 

De clubkampioenschappen zijn voor zowel waterpolo leden als zwem leden. De aanvangstijd is 13.30 uur tot 15.00 uur.

 

Je mag max. 3 afstanden zwemmen en max. 1x dezelfde slag. Dit mag bv. 50m schoolslag, 25m borstcrawl en 50m rugslag zijn. Dit mag niet bv. 25m borstcrawl, 50m schoolslag, 25m schoolslag zijn.

 

Om algemeen clubkampioen te worden, moet je als je ouder dan 12 jaar bent 3x 50 m zwemmen én ook de wisselslag. Als je jonger dan 12 jaar bent dan moet je 3x 25 m zwemmen én ook de wisselslag. Opgelet: de medailles worden na de algemene jaarvergadering uitgereikt.

 

Ook dit jaar kunnen jullie je inschrijven voor de estafette! Met 4 leden zwemmen jullie elk een baan, in de slag die jullie zelf kiezen. Voor het snelste team is er een leuk presentje.

 

Lever het onderstaande strookje zo snel mogelijk, maar uiterlijk maandag 27 maart 2017 in bij de trainers/trainsters, of meld je aan via mail op dezuidwesthoek@hotmail.nl.

 

Namens de zwemcommissie,

Kim Kerschot

 

Download als word-document

02-04-2017 - Jaarvergadering

Wanneer: zondag 02 april 2017

Waar: Laco zwembad

 

Hierbij worden alle leden en ouders van leden van zwem- en polovereniging De Zuidwesthoek van harte uitgenodigd tot deelname aan de jaarlijkse clubkampioenschappen zwemmen en aansluitend de Algemene Leden Vergadering bij te wonen onder het genot van een hapje en een drankje en een gezellig samen zijn.

Dit alles vindt plaats in zwembad LACO te Hoogerheide en wel op:

ZONDAG 02 APRIL 2017

Aanvang club kampioenschappen 13.30 tot 15.00 uur.

Ledenvergadering 15.30 – 16.30 uur.

Daarna medaille uitreiking en gezellig samen zijn met een hapje en drankje.

Iedereen van zowel waterpolo als zwemmen kan zich inschrijven voor de clubkampioenschappen inschrijfformulier in bericht hierboven.

Voor het officiële gedeelte wijzen wij erop dat alleen de leden stemgerechtigd zijn, zover zij geen contributieachterstand hebben. Leden onder 16 jaar hebben één stem. Leden van 16 jaar en ouder hebben vijf stemmen. Ouders die geen lid zijn, hebben zelf geen stemrecht, maar kunnen adviserend aan de vergadering deelnemen.

Voor de goede gang van zaken is het uiterst belangrijk dat u op de jaarvergadering aanwezig bent. Indien u niet aanwezig kunt zijn op de jaarvergadering kunt u uw afmelding richten aan de secretaris.

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld!


Wij hopen op een sportieve en gezellige jaarvergadering en rekenen op een grote deelname.

 

Namens het bestuur van de Zuidwesthoek.

Monique Gelten, secretaris, info@zuidwesthoek.com

 

Brief ALV

Vacature penningmeester

Vacature Zwemsecretaris